top of page

REINIGING ZONNEPANELEN

91FBKZAJuPL._SL1500_.jpg
foto-zonnenpaneel-reiniging.jpg

Als eigenaar van zonnepanelen wilt u natuurlijk dat uw panelen optimaal presteren en een maximale energieopbrengst leveren. Regelmatig onderhoud en reiniging van uw zonnepanelen is daarom essentieel. Maar het reinigen van zonnepanelen is geen gemakkelijke taak en vereist de nodige expertise en apparatuur om het veilig en effectief te doen.

Onze professionele schoonmaaktechnici maken gebruik van telescopische reinigingsborstels en osmosewater, wat resulteert in een veilige en milieuvriendelijke reiniging zonder schadelijke chemicaliën of schoonmaakmiddelen. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zonnepaneleninstallaties, begrijpen wij dat het niet reinigen van uw panelen kan leiden tot verminderde prestaties en verlies van inkomsten.

 

Daarom bieden wij een betaalbare en efficiënte service voor het reinigen van zonnepanelen aan, zodat u verzekerd bent van de optimale energieopbrengst van uw zonnepanelen.

Of het nu gaat om een residentiële of commerciële zonnepaneleninstallatie, Magiclean is er om u te helpen uw panelen schoon en efficiënt te houden. Onze professionele reinigingsdienst voor zonnepanelen is veilig, betrouwbaar en effectief, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: het besparen van energie en geld op uw energierekening. Contacteer ons vandaag nog om uw zonnepanelen te laten reinigen en te optimaliseren.

Wilt u graag meer informatie of een prijsofferte? Boek dan snel uw vrijblijvende afspraak!

WAT IS OSMOSEWATER

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is water waaruit vrijwel alle mineralen en verontreinigingen zijn verwijderd door middel van een proces genaamd omgekeerde osmose. Dit proces houdt in dat het water door een membraan wordt gefilterd dat alleen watermoleculen doorlaat en alle mineralen, zouten en andere verontreinigingen tegenhoudt.

Osmosewater heeft vele voordelen als het gaat om het reinigen van ramen en andere oppervlakken. Het droogt bijvoorbeeld streeploos op, waardoor er geen residu of vlekken achterblijven. Ook zorgt het gebruik van osmosewater ervoor dat er geen schoonmaakmiddelen nodig zijn, waardoor het milieuvriendelijker is. Bovendien is osmosewater zachter dan kraanwater, wat betekent dat het minder snel kalkaanslag veroorzaakt op de gereinigde oppervlakken.

Vanwege deze voordelen wordt osmosewater vaak gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven zoals Magiclean voor het reinigen van ramen, gevels en andere oppervlakken.

DE VOORDELEN VAN OSMOSEWATER :

 • Sterk reinigend vermogen.

 • Droogt op zonder strepen of vlekken na te laten, zelfs in direct zonlicht. Nooit meer droogwrijven!

 • Dringt diep in de poriën van het glas om een diepere glans te bekomen.

 • Geen aantasting van rubbers en siliconen.

 • Geen gebruik van onderhoudsproducten meer nodig.

 • Beter voor het milieu.

 • Tijdbesparend.

 • Vuil hecht zich minder snel terug op het gereinigde oppervlak. 

 • Veilig werken vanop de begane grond.

 • Kunnen reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

 • Osmosewater is in principe drinkbaar.

X-Tank-Cleaning-System-Banner.png
bottom of page