top of page

HORECA

waitress-wearing-face-mask-cleaning-table.jpg
Restaurant-Cleaning.jpg
upcycled-outdoor-furniture-horeca-terrace-terras-vintage-retro-the-good-stuff-factory-11.j

Bij Magiclean begrijpen we dat een schone en hygiënische omgeving essentieel is voor horecazaken. Daarom bieden wij professionele en betrouwbare diensten voor het schoonmaken en onderhouden van uw horecapand.

Onze getrainde en ervaren professionals zorgen voor een grondige en efficiënte schoonmaakdienst, waarbij we ervoor zorgen dat uw keukenapparatuur, koelcellen en vriescellen, en andere oppervlakken die vuil kunnen worden in een drukke horeca-omgeving, grondig en hygiënisch worden gereinigd.

Daarnaast bieden wij ook een summerproof service voor uw terras, waarbij we ontmossen, uw meubilair en parasols reinigen en ervoor zorgen dat uw terras er weer als nieuw uitziet voor het zomerseizoen.

Wij begrijpen dat elk horecapand anders is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en eisen. Wij zorgen ervoor dat uw horecazaken er altijd op hun best uitzien, zodat u een professionele en uitnodigende uitstraling kunt behouden en uw klanten altijd een aangename ervaring kunnen hebben.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het schoonmaken en onderhouden van uw horecapand, dan is Magiclean uw ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het schoonmaken en onderhouden van uw pand, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige service aan uw klanten.

Wilt u graag meer informatie of een prijsofferte? Boek dan snel uw vrijblijvende afspraak!

bottom of page