top of page

SNEEUW & IJSVRIJ

3 (4).jpg
dangerous-property-winter-1024x640.jpg
shutterstock-1176532801-YTdS-syAp.png

Bij Magiclean begrijpen we hoe belangrijk het is om uw wandelpaden, opritten en zonnepanelen sneeuw- en ijsvrij te maken tijdens de wintermaanden. Niet alleen kan het niet sneeuw- en ijsvrij maken van uw eigendom leiden tot gevaarlijke situaties voor voetgangers en voertuigen, maar het kan ook leiden tot hoge boetes van de gemeente.

Gemeentes kunnen boetes opleggen tot 350 euro voor het niet sneeuw- en ijsvrij maken van openbare ruimtes. Het is dus van cruciaal belang om uw eigendom goed te onderhouden tijdens de wintermaanden om dergelijke boetes te vermijden.

Onze professionele sneeuw- en ijsverwijderingsdiensten omvatten het verwijderen van sneeuw en ijs van wandelpaden, opritten en andere gebieden op uw eigendom, evenals het strooien van zout of andere anti-glijmiddelen om te voorkomen dat het oppervlak opnieuw glad wordt.

Bovendien zijn we ons ervan bewust dat zonnepanelen hun efficiëntie verliezen als ze bedekt zijn met sneeuw en ijs. Dit kan leiden tot een daling van de energieopbrengst en hogere energierekeningen. Daarom bieden we ook een dienst aan om uw zonnepanelen sneeuw- en ijsvrij te maken, waardoor hun efficiëntie wordt behouden en uw energierekeningen laag blijven.

Onze experts zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat uw eigendom veilig en toegankelijk blijft tijdens de wintermaanden. Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele sneeuw- en ijsverwijderingsdiensten voor uw wandelpaden, opritten en zonnepanelen, neem dan vandaag nog contact op met Magiclean. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het voorkomen van ongevallen en boetes, ongeacht de weersomstandigheden.

Wilt u graag meer informatie of een prijsofferte? Boek dan snel je vrijblijvende afspraak!

bottom of page