top of page

SCHOONGEMAAKT
NAAR UW WENSEN

Bij MAGICLEAN werken wij steeds op maat van de klant. Na een vrijblijvende afspraak ter plaatse bekijken wij met u de mogelijkheden. Vervolgens vatten wij alles samen, om een correcte prijsbepaling op te maken. Of het nu om een periodieke overeenkomst of een eenmalige opdracht gaat, er zal steeds met dezelfde kwaliteit en inzet worden gewerkt en dit aan de beste prijs.

Voorzieningen

WIJ GEBRUIKEN ALLEEN HET BESTE

WIJ BESTEDEN EXTRA ZORG

Ramen

Met ons Osmosewater garanderen wij een streeploos resultaat. Dit in combinatie met het Professionele "Unger" materiaal en de juiste producten.

Harde vloeren

Niet alleen zorgen wij voor een propere en hygiënische vloer. Maar ook voor een voedende nabehandeling. Dit geeft uw vloer een ultieme glans, hij straalt weer als nieuw.

Tapijt

Tapijten worden bij ons steeds zorgvuldig gestofzuigt. Indien uw tapijt meer aandacht nodig heeft, bieden wij ook een intensieve tapijtreiniging aan. 

Oppervlakken

Voor elk soort oppervlak hebben wij het juiste product, materiaal en   kennis om een vlekkeloos resultaat te behalen. Elk onderdeel wordt met de juiste aandacht behandeld.

BOEK VANDAAG NOG EEN GRATIS AFSPRAAK

bottom of page